Allard van der Meer nieuwe performance coach TalentNED

nieuws van 3 juni 2024

Sinds het vertrek van Rutger Pelgrom per 1 april jl. zijn wij op zoek gegaan om een goede opvolger voor hem te vinden. We zijn blij om te kunnen melden dat Allard van der Meer per 1 juli fulltime bij TalentNED aan de slag gaat in de functie van performance coach. Met de komst van Allard is de TalentNED-staf weer op volle sterkte om de teams optimaal te begeleiden en ondersteunen.

Allard van der Meer nieuwe performance coach TalentNED
Allard van der Meer. Foto: Thomas Waanders / TalentNED

Gerard Kemkers, directeur van TalentNED: “In ons streven om zo compleet mogelijke programma’s te ontwikkelen voor de talenten binnen ons programma, zien we de plek van fysieke ontwikkeling op weg naar een complete atleet een steeds grotere rol innemen. Met een ervaren professional als Allard voegen we de juiste persoon aan onze staf toe. Allard zal op inspirerende wijze programma’s ontwikkelen, de trainingen begeleiden alsmede onze sporters in alle facetten net dat stapje verder brengen. Zijn visie op talentontwikkeling en topsportgedrag is niet alleen voor onze talenten een mooie toegevoegde waarde, maar zeker ook voor zijn collega’s en stafleden bij TalentNED.”

Allard van der Meer: “Ik maak graag onderdeel uit van deze ambitieuze organisatie met een duidelijke visie en opleidingsstructuur. Het feit dat een jonge organisatie zo snel naam maakt binnen de topsport, bewijst voor mij dat er gedreven mensen aan het roer staan die allemaal topprestaties willen leveren. Dit is voor mij de juiste stap in mijn carrière en hopelijk een fijne omgeving om successen te boeken."

Deel dit artikel op