TalentNED en Robuust Digital slaan handen ineen voor nieuwe website

nieuws van 29 november 2021

Enschede, 29 november 2021 – De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website en het resultaat mag er zijn. In samenwerking met Robuust Digital presenteren we vol trots het resultaat: www.talentned.nl

TalentNED en Robuust Digital slaan handen ineen voor nieuwe website

Waarom een nieuwe website? Directeur Gerard Kemkers legt uit: “We waren zeker ook zeer te spreken over onze vorige website die gebouwd werd door Snakeware BV (uit Sneek), maar we wilden toch graag weer nieuwe features toevoegen en een aantal aanpassingen doen. Ondanks de bereidwilligheid van Snakeware, hebben we ervoor gekozen om een nieuwe partner te zoeken in de regio Twente zodat we middels korte lijnen een state-of-the-art website kunnen handhaven."

Thomas Waanders, manager algemene zaken vult aan: "De mensen van TalentNED en Robuust (uit Albergen) komen geregeld bij elkaar over de vloer en dat werkt erg inspirerend én stimulerend. Met Robuust starten we nu een nieuw hoofdstuk en het eerste resultaat mag er zijn. Een mooie én functionele website, zodat we onze stakeholders optimaal kunnen bedienen. Daarnaast zullen we de website blijven ontwikkelen. Bij TalentNED zeggen we: beter worden is belangrijker dan goed zijn. Dat geldt ook voor onze website.”

Bob Olde Hampsink en Sander Tijink zijn de eigenaren van Robuust. Olde Hampsink: “Toen we in contact kwamen met TalentNED werden we gelijk enthousiast. Van de mensen, maar ook van de missie - want wie wil er nou niet beter worden”, aldus Olde Hampsink.

Tijink: “Daarnaast zijn we sportliefhebbers, en dan is het gewoon heel leuk en interessant om zo’n topsport- en talentenprogramma van dichtbij mee te maken. Als opkomend talent kun je het volgens mij niet beter treffen, en dat in Twente. Daar dragen we graag ons steentje aan bij.”

Deel dit artikel op