TalentNED loopt gesmeerd met partnerschap Airolube

Enschede, 14 september 2020 – TalentNED heeft zich met haar offroad cycling team en schaatsteam per 1 augustus 2020 verbonden aan de producten van Airolube. Het in Stadskanaal gevestigde Airolube zal de komende jaren als official supplier optreden op het gebied van smeer en reinigingsmiddelen voor de fiets.

 

Foto: Pim Olde Hampsink

 

TalentNED biedt sporters een kans op een duurzame carrière in de topsport. Met de producten van Airolube kunnen de sporters van TalentNED hun fietsen op de juiste wijze onderhouden. Directeur Gerard Kemkers is blij met deze samenwerking: “Onderdeel van onze opleiding is dat sporters leren om op een verantwoorde wijze met hun materiaal om te gaan. Dankzij Airolube hebben we nu ook de middelen om dat op een goede en duurzame manier te doen.”

 

Foto: Pim Olde Hampsink


“Wij zijn er heel erg trots op dat wij ons hebben kunnen verbinden aan TalentNED en daarmee een bijdrage kunnen leveren aan duurzame talentontwikkeling”, reageert John Borgesius namens Airolube. “Airolube omarmt de visie van TalentNED en hoopt een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van de TalentNED talenten. Daarnaast vinden we het prettig dat TalentNED ons de mogelijkheid biedt om ons merk verder uit te breiden. Dit doen ze door gebruik te maken van onze producten en hun kennis en ervaringen met ons te delen.”

 

Airolube ontwikkelt en produceert smeer en reinigingsmiddelen op basis van plantaardige ingrediënten en zonder gevarenlabels. “Wij zetten als Airolube in op een duurzame, schone en veilige wereld. Waar wij dit doen door de ontwikkeling van plantaardige en veilige producten, zo doet TalentNED dit in hun programma. Hierin zien wij veel parallellen en maakt het nog maar weer duidelijk hoeveel sport en bedrijfsleven op elkaar lijken”, vervolgt Borgesius enthousiast.

 

Foto: Frank Snip

 

TalentNED is een initiatief van Infestos, een duurzame investeringsmaatschappij uit Enschede. De missie van TalentNED is om jonge talentvolle Nederlandse sporters de kans te bieden om goed voorbereid naar het hoogste prestatieniveau te groeien. Het programma staat in het teken van ontwikkelen en ontdekken. Beter worden is belangrijker dan goed zijn. Naast talentenprogramma’s in meerdere sporten biedt TalentNED een platform gericht op talentontwikkeling voor het bedrijfsleven. Voor meer informatie kunt u terecht op www.talentned.nl.

Lees ook