S&C Coach Jeroen Gubbels tekent fulltime contract bij TalentNED

 

Enschede, 22 maart 2021 – Sinds juni 2020 is Jeroen Gubbels reeds op parttime basis verbonden aan TalentNED in de functie van Strength, Conditioning & Movement coach. Blij zijn wij met het nieuws dat wij Jeroen (25 jaar uit Melderslo) een full time baan hebben kunnen bieden, zodat hij alle TalentNED teams kan begeleiden en ondersteunen.

 

Gerard Kemkers, directeur van TalentNED: “In ons streven om uitgekiende programma’s te ontwikkelen voor de talenten binnen ons programma, zien we de plek van fysieke ontwikkeling op weg naar een complete atleet een steeds grotere rol aannemen. Met Jeroen voegen we de persoon aan onze staf toe, die op inspirerende wijze programma’s ontwikkelt en de trainingen uitvoert. Met een fulltime functie garanderen wij een volledige toewijding aan de talenten, de teams en het gehele programma. Een stap waar wij als TalentNED trots op zijn.”

 

Jeroen Gubbels: “Door het leiden van de krachttrainingen van het TalentNED mountainbiketeam, heb ik in het afgelopen jaar al goed kennis kunnen maken met TalentNED als organisatie. Inmiddels staat de opzet voor dit programma, waarbij de volgende stap nu is om ons gestructureerde talententenprogramma door te ontwikkelen. Met schaatsen, en een derde sport die we binnenkort hopen aan te sluiten, heb ik er gelijk twee sporten bij om hetzelfde mee te doen. Hierbij zal ik als Strength, Conditioning & Movement coach aan de slag gaan om alle talenten verder te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling tot complete atleten. Het feit dat ik fulltime mee bezig kan zijn met mijn passie, voelt als het behalen van een persoonlijke mijlpaal. Daarnaast biedt deze uitdaging mij ook de mogelijkheid om mezelf te blijven ontwikkelen als Strength & Conditioning coach."

Lees ook