Fietsen

Fietsen

Visie

Wij leiden allround fietsers op door ze op één plek samen te brengen, ze fulltime coaching en programmering aan te bieden en ze te trainen in meerdere fietsdisciplines.

 

Hierdoor krijgen we samen en op dagelijkse basis grip op de ontwikkeling van de sporters, bouwen we een relatie met ze op waarmee we gedrag en intenties beter leren begrijpen en ontwikkelen we sterke, rebelse en vaardige topsporters die zich in de toekomst kunnen meten met de absolute top. Let wel: het is een rocky road to the top, vol hindernissen, obstakels en tegenslag. Daar zullen onze fietsers mee moeten zien te dealen.

Momenteel oriënteren we ons op een talentenprogramma voor jonge talentvolle fietsers. Bas de Bever, voormalig downhiller, mountainbiker en BMX-bondscoach geeft richting aan dit proces. In de komende maanden geven we een concrete invulling aan onze visie. Houd deze pagina dus in de gaten!

Bas de Bever

Bas is manager/coach van TalentNED Fietsen. Hij neemt een berg aan kennis en ervaring mee als voormalig fietser (downhill en mountainbike) en coach (15 jaar BMX bondscoach). 

 

“Door het BMX-programma op Papendal te vestigen stonden we midden in de Nederlandse topsport. Hierdoor heb ik mezelf jarenlang ondergedompeld in de enorme hoeveelheid aan kennis en ervaring van coaches, trainers en sporters die daar dagelijks rondlopen binnen de verschillende topsportprogramma’s.”

Lees zijn verhaal
Bas

Wedstrijdkalender

14 t/m 17 mei 2020

European Continental Championship, XCO-XCR-XCE

6 t/m 7 Juni 2020

Dutch National Championship, XCO

25 t/m 28 Juni 2020

UCI MTB World Championships, XCO/XCR

5 t/m 6 September 2020

UCI MTB World Championships, DHI

Every race is like training and preparation. Nino Schurter

Sporten