Sharon Teering

Sharon Teering

Office Manager

Fanatiek

Geboren en getogen in Almelo, groeide Sharon op als een gezellig, druk en enthousiast meisje in een gezin met 1 oudere zus, een lieve moeder en een fanatiek tafeltennissende vader. Tafeltennissen deed ze fanatiek vanaf haar 4de, echter in de puberteit vond ze het een “stomme sport” en verhuisde het batje naar zolder en werd er plaats gemaakt voor school, volleybal en tennissen.

 

Haar droom om later “serveerster” te worden werd bijna werkelijkheid toen zij na het behalen van haar HAVO-diploma (en een tussenjaar in het buitenland) met succes De Hotelschool kon afronden en haar eerste echte werkervaring opdeed in het 5-sterren Hotel “De Wiemsel” in Ootmarsum. Vier mooie jaren als receptioniste volgde waarin zij veel heeft gezien en geleerd.

 

De motto’s “niet lullen maar poetsen” en “waar een wil is, is een weg” knoopte Sharon goed in haar oren en maakte het dat ze uiteindelijk de stap naar iets compleets anders durfde te zetten. Notariskantoor KienhuisHoving werd 13 jaar lang haar werkomgeving, waar zij veel notariële en juridische kennis heeft opgedaan en altijd met veel plezier heeft gewerkt. Toch lonkte na 13 jaar een nieuwe uitdaging en kwam de functie van office manager bij TalentNED precies op het goede moment.

 

Vanaf kleins af aan werd sport beoefenen en aanschouwen er bij Sharon met de paplepel ingegoten. Na de omwegen tennis en volleybal kwam Sharon toch weer terug op het oude vertrouwde “tafeltennis-nest”. Zij speelt momenteel in de 3e klasse van de senioren competitie en slaat daar een aardig balletje. Met de opmerking van haar vader “er zat echt potentie in Sharon….. als ze was doorgegaan in haar tienerjaren” moet ze het nu helaas doen maar dat maakt haar juist extra fanatiek achter de tafel.

 

Dat ze momenteel werkzaam is bij TalentNED en vanaf het prille begin de carrière van veel jonge sport talenten kan meemaken is een echte “kers op de taart”. Zoals ze zelf zegt: “Het fanatiek toejuichen vanaf de bank, al kijkend naar een tv kan nu af en toe worden ingewisseld voor het live supporten van onze eigen talenten. Om één van die talenten een wereldtitel of misschien zelfs olympische titel zien te behalen, maakt dat ik mij nu vol enthousiasme en voor de volle 100% inzet om hun droom werkelijkheid te laten worden.”

Sharon Teering

Discipline

Office Manager