Anouk Bijl

Anouk Bijl

HET UITERSTE UIT MEZELF HALEN

Als baby was Anouk een vrij rustige blije baby. Haar moeder weet zich nog goed te herinneren dat ze overdag altijd veel honger had. Toen Anouk een jaar of zeven was ging ze veel met een vriendinnetje uit de wijk op pad. Het vriendinnetje deed aan wielrennen en zo zijn de “fietskriebels” ook bij Anouk ontstaan. Al vrij snel kwam Anouk erachter dat wielrennen echt een sport voor háár was.

“Als ik aan het fietsen ben, kan ik mij lekker uitleven en al mijn energie kwijt.” Anouk is begonnen bij de plaatselijke vereniging DRC De Mol. Haar hele jeugd heeft ze bij DRC De Mol gereden, waarna ze via Wieler Vereniging Breda bij TalentNED terecht is gekomen. “Voor het eerst werk ik nu met een trainingsschema en dat bevalt mij erg goed”. Anouk heeft al redelijk haar plek binnen het team bij TalentNED gevonden en is bezig grote stappen te maken.

Anouk geeft aan dat het klimmen tijdens een wedstrijd haar goed ligt en altijd goed lukt. “Mijn droom is om ooit de Tour de France te winnen”.

“Ik heb voor TalentNED gekozen omdat ik graag op een goede en professionele manier mijn talent verder wil ontwikkelen en grote stappen wil zetten en ik denk dat de goede begeleiding mij hierbij kan helpen”. Het uiterste uit haarzelf halen en verder groeien, zowel fysiek als mentaal, zijn doelen die Anouk voor zichzelf heeft gesteld.

Anouk Bijl

Personalia

Vorig team
DRC de Mol
Opgegroeid in
Papendrecht
Geboortedatum
08-09-2005

Socials

Nieuws

Kalender

 • 17 juni - 18 juni

  Toekomstcup Col Du Vam

 • 21 juni

  NK Tijdrijden

 • 24 juni

  NK Weg

 • 8 juli

  Ronde van Twente

VOLG Anouk Bijl OP INSTAGRAM

Team