Contact

BEZOEKADRES

  • TalentNED Academy
  • Boddenkampsingel 40
  • 7514 AR Enschede
  • Route

AANMELDEN BIJ TALENTNED

Ben je een (talentvolle) schaatser, mountainbiker of wegwielrenster en wil je graag op onze radar komen? Vertel ons dan kort en krachtig waarom we jou zouden moeten uitkiezen (max. 400 woorden), dan nemen we jouw contactgegevens mee in onze lijst met potentiële kandidaten. Stuur je email naar info@talentned.nl.

MEDIAVERZOEKEN

TalentNED krijgt regelmatig mediaverzoeken binnen. Daar zijn we blij mee, want het is voor onze talenten leerzaam om ervaring op te doen met de media. Wij doen ons best om deze verzoeken snel en volledig te beantwoorden. Heb je een mediaverzoek? Dan kun je contact opnemen met Thomas Waanders (t.waanders@talentned.nl). Vermeld in jouw email duidelijk je naam, de reden van het verzoek, de naam van het medium, een telefoonnummer waarop je te bereiken bent, het soort medium (radio, televisie, print of internet) en mocht je een deadline hebben, dan willen we je vragen deze te vermelden.

WERKEN OF STAGE LOPEN BIJ TALENTNED

Bij ons werken de meest talentvolle stafleden met een gedeelde passie en visie voor talentontwikkeling. Ben jij ambitieus, rebels en obsessief geïnteresseerd in talentontwikkeling? Houd dan onze vacatures in de gaten of stuur je motivatie en cv naar ons op.

OVERIGE VRAGEN

Heb je een idee, opmerking of vraag, stuur deze dan naar info@talentned.nl of vul onderstaand contactformulier in en we proberen jouw email zo snel mogelijk te beantwoorden.

Neem contact op