Contact

 

SPORTEN BIJ…

Ben je een sporter en wil je graag op onze radar komen? Vertel ons dan kort en krachtig waarom we jou zouden moeten uitkiezen (max. 400 woorden), dan nemen we jouw contactgegevens mee in onze lijst met potentiële kandidaten.

 

info@talentned.nl

 

WERKEN BIJ…

Bij ons werken de meest talentvolle stafleden met een gedeelde passie en visie voor talentontwikkeling. Ben jij ambitieus, rebels en obsessief geïnteresseerd in talentontwikkeling? Houd dan onze vacatures in de gaten of stuur een video waarop je jezelf pitcht (max. 2 minuten).

 

info@talentned.nl

 

BIJDRAGEN AAN…

Samen met onze partners investeren wij in onze talenten. Omdat het bijdraagt aan de toekomst van onze sporters en omdat het bijdraagt aan jouw corporate talentontwikkelingsprogramma. Ook geïnteresseerd om te investeren in talentontwikkeling en je als bedrijf te verbinden aan ons talentontwikkelingsplatform? Klik hier om meer te lezen over ons open platform.

 

BERICHTEN OVER…

TalentNED krijgt regelmatig mediaverzoeken binnen. Daar zijn we blij mee, want het is voor onze talenten leerzaam om ervaring op te doen met de media. Wij doen ons best om deze verzoeken snel en volledig te beantwoorden. Heb je een mediaverzoek? Dan kun je contact opnemen met Thomas Waanders (t.waanders@talentned.nl). Vermeld in jouw email duidelijk je naam, de reden van het verzoek, de naam het van medium, een telefoonnummer waarop je te bereiken bent, het soort medium (radio, televisie, print of internet) en mocht je een deadline hebben, dan willen we je vragen deze te vermelden.

 

OVERIGE VRAGEN

Heb je een idee, opmerking of vraag, stuur deze dan naar info@talentned.nl en we proberen jouw email zo snel mogelijk te beantwoorden.