TalentNED legt vijf nieuwe talenten vast

 

Enschede, 19 maart 2021 – TalentNED verwelkomt een vijftal schaatsers. Lars Woelders, Sebas Diniz, Jade Groenewoud, Sijmen Egberts en Stijn van de Bunt krijgen bij TalentNED de kans om zich verder te ontwikkelen.

 

Het is een succesvol jaar geweest voor TalentNED. Een groot aantal talenten tekende een contract bij één van de topteams. Deze trend hoopt TalentNED door te zetten met hoofdcoach Robin Derks en de onlangs aangestelde assistent trainer/coach Wouter van der Ploeg.

 

De talenten die het schaatsteam van TalentNED komen versterken zijn:

Lars Woelders (19, Gramsbergen), Sebas Diniz (19, Borne), Jade Groenewoud (17, Hengelo, Overijssel), Sijmen Egberts (17, Langeraar) en Stijn van de Bunt (16, Lopik).

 

Gerard Kemkers, directeur van TalentNED: “We zijn erg verheugd met de komst van deze nieuwe talenten en kijken er naar uit om hen te helpen in hun ontwikkeling.” Ook hoofdcoach Robin Derks is tevreden: “We hebben wederom een sterke groep schaatsers weten samen te stellen, die elkaar ook goed aanvullen. Hoewel schaatsen een individuele sport is, heb je elkaar gewoon heel hard nodig. Met deze groep kunnen we de nieuwe talenten, maar ook de huidige groep schaatsers de kans geven om hun potentie waar te maken.”

 

Lees ook